Pentru a oferi cele mai bune experiențe, folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitiv. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne va permite să procesăm date precum comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Neconsimțământul sau retragerea consimțământului poate afecta negativ anumite caracteristici și funcții.
Functional Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Sunt absolventă a Facultății de Științe ale Educației, Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar din cadrul Universității din Pitești, nivel licență și nivel master (Didactica limbii engleze). Din 2018 sunt aproape de copii și încerc să împletesc toate cunoștințele asimilate în liceu, facultate și master pentru a le ghida pașii, cu profesionalism și pasiune.
M-am alăturat echipei PITICOT convinsă fiind că este o grădiniță care îmi oferă posibilitatea dezvoltării mele profesionale, în cadrul căreia mă simt binevenită și apreciată, dar și un loc unde copiii învață în cele mai bune condiții.
Porumboiu Rodica
Am terminat facultatea de Stiinte ale Educatiei, Universitatea din Pitesti, specializarea PIPP. Sunt educatoare titulara a gradinitei G.P.P. Piticot din anul 2017. Ca educatoare imi doresc ca impreuna cu copiii sa descoperim aceasta frumoasa lume si sa ne bucuram de ea prin nenumarate activitati.
Pătrașcu Mădălina
Sunt absolventă a Colegiului Universitar Pedagogic de Institutori. De la terminarea studiilor de specialitate, m-am preocupat continuu de perfecționarea mea, obținând în 2022 gradul I în învățământ, ca o încoronare a carierei mele didactice.
Prin tot ceea ce fac la grădiniță, încerc să promovez dezvoltarea fizică, emoțională, socială și intelectuală a copiilor: zi de zi mă asigur că le creez un mediu sigur și stimulativ de joacă și învățare, planific activități educative și recreative atractive, ținând cont de pasiunile și interesele lor și colaborez cât mai eficient cu beneficiarii noștri indirecți, părinții.
Sunt o persoană responsabilă, dedicată și pasionată de educația timpurie a copiilor, fiind conștientă în fiecare clipă de rolul esențial pe care îl joacă aceasta în dezvoltarea armonioasă și pregătirea celor mici pentru școală și viață.
Tîlmaciu Georgiana
Sunt absolventă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.
Sunt o persoană calmă, spontană, creativă, răbdătoare în comunicarea cu copiii si părinții acestora. Obiectivele pe care mi le propun sunt: crearea unui mediu stimulativ pentru piticoți, care să încurajeze interacțiunea dintre ei, centrarea pe reușitele copilului, pe încurajare, utilizarea tipurilor de activități adecvate vârstei și specificului fiecărui copil, utilizarea jocului, explorării, precum și propunerea de sarcini care să stimuleze dezvoltarea copilului sub toate aspectele.
Tăbîrțoiu Alexandra
Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității din București. Întotdeauna mi-am atins obiectivele, iar perseverența și pasiunea îmi caracterizează “apetitul” pentru formarea unei educații bazate pe unicitatea copilului, nevoile sale și propriile sale valori. Am o dorința desăvârșită de a crea pe lângă transmiterea de cunoștințe și informații, formarea unor valori și deprinderi optime unei vieți și educații “sănătoase”. M-am alăturat echipei “PITICOT” pentru a învăța și descoperi împreună puterea educatorilor pentru formarea unui ambient plăcut în ceea ce privește educarea, consolidarea, unicitatea, cât și respectarea valorilor și a nevoilor fiecărui piticot în parte.
Țambrea Alexandra
Mă bucur de copilărie alături de cei mici de aproape 10 ani. Sunt absolventă a Liceului Pedagogic și am terminat cursurile Facultății de Psihologie din cadrul Universității Titu Maiorescu. Sunt o fire calmă și răbdătoare, mă implic cu pasiune și dedicație în educarea copiilor, scopul meu fiind să le ofer un mediu călduros și vesel în care să își poată dezvolta personalitatea și deprinderile.
Trache Simona
Sunt absolventă a Facultății de Științe ale Educației, Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar din cadrul Universității din Pitești. Ca educatoare îmi doresc ca împreună cu copiii să descoperim această lume frumoasă și să ne bucurăm de ea prin nenumărate activități, jocuri menite să le formeze abilități, atitudini, deprinderi practice și să îi dezvolte multilateral pe plan fizic, psihic, social, emoțional. În tot acest timp toate acestea vor fi puse într-o ,,trăistuță” care va însoți copilul de-a lungul vieții sale. Mă bucură rolul de călăuză al acestor copilași, pe drumul numit ,,viață”, drum pe parcursul căruia descopăr și învăț multe, la rândul meu!
Al Ioani Georgiana
Sunt absolventă a Universitătii din Pitești, Facultatea de Științe ale Educației, Știinte sociale și Psihologice, specializarea: Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Consider că a fi educatoare este o responsabilitate imensă. În acest „joc” de zi cu zi, noi trebuie să formăm temelia, care reprezintă adevărata fundație a personalității, viitorului adult. Pentru a învăța, copiii nu au nevoie doar de răspunsuri, ci au nevoie de îndrumare. Ei învață prin joacă și descoperire, așa că, atunci când un copil îți pune o ȋntrebare, explică-i, arată-i și el te va asculta, mai apoi va explora, va încerca și în final va învăța din experiența avută. Frumusețea acestei meserii stă în bucuria cu care copilul descoperă și este mulțumit. Mulțumirea lui, e și mulțumirea mea, iar asta înseamnă vocație!