Echipa Piticot

Ramona Lăculeanu

Fondator

Sunt absolventă de Liceu Pedagogic și a Facultății de Științe ale Educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Am obținut toate gradele didactice, așadar pot spune cu mândrie ca întreaga mea ”școală” mi-am dedicat-o studiilor de pedagogie.

De-a lungul carierei mele didactice de peste 25 de ani, am înțeles că adevăratele miracole în viața noastră sunt copiii, iar ei trebuie tratați cu multă grijă, înțelegere, devotament, dragoste. Am mai înțeles un lucru foarte important: acela că grădinița le marchează definitoriu personalitatea, săpând  în sufletele lor amintiri ce nu pot fi șterse de-a lungul anilor. Așadar misiunea noastră, ca și cadre didactice, nu este una ușoară: pe lângă o educație de calitate, trebuie să le asigurăm condițiile necesare pentru a se juca fericiți într-un mediu sigur și cald și să le creăm acele amintiri plăcute care să le rămână în suflete mereu.

Împreună cu echipa Piticot vom face tot ce ne stă în putință ca debutul copiilor în colectivitate să fie unul cât mai ușor, să îi învățăm pe copii să facă primii pași în viață, să fie ei înșiși, să se apropie de cei din jurul lor și să fie toleranți, să-și exprime sentimentele, să exploreze fără teamă tot ce îi înconjoară, să se ridice atunci când au căzut și să o ia de la capăt.

     

“Să nu-i educăm pe copiii noștri pentru lumea de azi. Aceasta lume nu va mai exista când ei vor fi mari și nimic nu ne permite să știm cum va fi lumea lor. Atunci să-i învățăm să se adapteze.” (Maria Montessori)

Personalul didactic

Copiii sunt îndrumați de educatoare calificate, cu grade didactice în învățământ și cu experiență în domeniu, care în fiecare an participă la cursuri de formare, schimburi de experiență și cursuri de dezvoltare personală. În anul școlar 2023-2024, 8 cadre didactice calificate vor ocroti, iubi și educa copiii din familia PITICOT.

Pătrașcu Mădălina

Director - Profesor pentru învățământ preșcolar, grupa Mare

Trache Simona

Profesor pentru învățământ preșcolar, grupa Mică

Tăbîrțoiu Alexandra

Profesor pentru învățământ preșcolar, grupa Mică

Al Ioani Georgiana

Profesor pentru învățământ preșcolar, grupa Mijlocie

Porumboiu Rodica

Profesor pentru învățământ preșcolar, grupa Mijlocie

Mihăilescu Loredana

Profesor pentru învățământ preșcolar, grupa Mare

Personalul nedidactic

Berbece Claudia

Doctor

Ciobanu Diana

Asistent medical

Dumitrașcu Maria

Îngrijitor copii
Scroll to Top