Facilități

Limba Engleză Intensiv

“FUNNY ENGLISH” este o activitate adresată copiilor preșcolari, cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani, desfașurată intensiv. Jocul rămâne la această grupă de vârstă cea mai eficientă metodă de asimilare a limbii engleze. Prin mici scenete de teatru, jocuri de rol cu măști ori marionete, conversație în situații reale, jocuri motrice sau cu flashcards, cântece, secvențe video, concursuri, proiecte săptămânale sau lunare, limba engleză devine o distracție educativă! Durează o oră și are loc de 3 ori pe săptămână, nuanțând procesul instructiv-educativ desfășurat în limba română.

Cabinet medical autorizat

Oferim permanent servicii medicale copiilor prin prezența unei asistente medicale care realizează triajul zilnic, pentru a evita intrarea în colectivitate a copiilor contagioși.
În vederea creării unui mediu cât mai sănătos, colaborăm cu medic care oferă asistență și îngrijire medicală preșcolarilor, o dată pe săptămână, făcând recomandări familiei, în vederea îmbunătățirii stării de sănătate a acestora.
Pentru menținerea unui mediu cât mai sănătos cu putință, respectăm următoarele proceduri:
• triaj zilnic;
• prezentarea avizului de intrare în colectivitate după o perioadă de absență mai mare de 3 zile;
• neacceptarea în colectivitate a copiilor care pot fi contagioși.

Locație aproape de pădure

Acest cadru natural își aduce propria magie în viața copiilor noștri. Având o locație aproape de pădure, oferim copiilor oportunitatea de a se simți conectați cu natura și de a explora mediul înconjurător. În curtea noastră am creat un mediu sigur și prietenos, în care copiii pot experimenta și descoperi mediul natural în timpul activităților lor. Astfel, ei vor beneficia de un contact direct cu natura și vor dezvolta o înțelegere și o apreciere pentru frumusețea lumii în care trăim. Locația oferă o sursă de inspirație și bucurie pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri.

Meniu diversificat

Ne preocupăm de sănătatea și dezvoltarea echilibrată a copiilor din grădinița noastră. De aceea, oferim un meniu diversificat și nutritiv, adaptat nevoilor lor specifice. Fiecare masă este pregătită cu grijă, având în vedere aportul adecvat de nutrienți și o varietate de alimente sănătoase. Firma noastră de catering se asigură că fiecare masă este un moment special și plin de bucurie pentru cei mici. La Grădinița Piticot, ne asigurăm că alimentația este un aspect esențial al dezvoltării copiilor , contribuind la creșterea lor armonioasă și sănătatea generală.

Spații monofuncționale

Înțelegem importanța unui mediu propice pentru dezvoltarea optimă a copiilor. Fiecare spațiu din grădiniță este special conceput pentru o activitate anume. De exemplu, camera de dormit este destinată exclusiv odihnei și somnului, creând un mediu liniștit, intim și reconfortant. Respectăm riguros această abordare monofuncțională în fiecare încăpere, asigurându-ne că fiecare activitate este desfășurată într-un spațiu dedicat. Astfel, ne asigurăm că piticoții beneficiază de un mediu adecvat pentru fiecare experiență în parte, încurajându-le dezvoltarea optimă.
Vă invităm să explorați spațiile grădiniței care sprijină creșterea și învățarea copiilor într-un mod armonios și sigur.

Scroll to Top