Summer

În perioada 03 – 31 iulie 2023 se va derula atât în grădinița noastră, cât și în afara ei, programul educațional intitulat Summer School by PITICOT. În această perioadă de vacanță plină de soare și aventură, ne propunem să oferim copiilor o experiență educativă și recreativă de neuitat. 

La Summer School, copiii își vor petrece timpul într-un mod distractiv și vor învăța lucruri noi. Activitățile educativ-recreative antrenează mintea, cultivă creativitatea și îi ajută pe copii să își descopere pasiuni noi, să-și dezvolte gândirea critică, abilitățile de socializare, să-și facă prieteni noi și să se relaxeze după un an școlar încărcat de emoții și efort susținut. Interacțiunea cu natura, persoanele noi și copiii de aceeași vârstă, cât și un mediu sigur și relaxant le stimulează copiilor dezvoltarea intelectuală, emoțională și fizică, prevenind plictiseala și timpul petrecut în exces în fața ecranelor.

Programul va fi structurat pe pachete săptămânale, în ateliere de creație sub îndrumarea unor specialiști în domeniu, cluburi sportive și ieșiri la diferite obiective.

PITICOT Summer School este alegerea ideală pentru toți copiii activi, creativi și dornici să trăiască experiențe noi.

Galerie Foto

Galerie Video

Unde ne găsești?

Grădinița Piticot Str. Fețeni 8, Râmnicu Vâlcea

Urmărește-ne pe social media

Scroll to Top